Wil je ons team komen versterken?

Ben je op zoek naar een fulltime baan of extra bijverdienen vanuit huis? Beschik je over een grote fantasie, ben je ruimdenkend, flexibel en creatief? Dan is deze (bij)baan als chat moderator iets voor jou!

Solliciteer nu
Lees meer

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare chat moderators


Onze chat moderators houden zich bezig met online chats, in een of meer online social community platforms. Hun doel is die gemeenschappen te animeren, conversaties te stimuleren en zo langdurige relaties te cultiveren. Het creëren van een boeiende en fantasierijke ervaring voor klanten is de sleutel tot het succes van deze onderneming. Onze chat moderators vermaken klanten, houden gegevens bij en ontwikkelen duurzame relaties met klanten door de klant een goed gevoel over zichzelf te geven.

Chat moderators krijgen flexibele, spannende en eenvoudige mogelijkheden om hun talenkennis en creativiteit te gebruiken om een betrouwbaar wekelijks inkomen te verdienen als onafhankelijke freelance moderator!

Solliciteer nu

Om te kunnen werken, loggen onze chat moderators gewoon online in via onze chat-interface, waar ook ter wereld, en communiceren ze onmiddellijk met onze klanten. Chat moderators moeten openstaan voor het aangaan van hoogwaardige dialogen van volwassen aard op de verschillende chatplatforms.

Chat moderators mogen hun eigen werktijden bepalen op basis van hun eigen schema's, waardoor een evenwichtige combinatie van werk en privé mogelijk is.

Bij het werken als chat moderator heb je, in tegenstelling tot andere banen die er zijn, de vrijheid om "onderweg" te werken, terwijl je een betrouwbaar inkomen verdient. Bovendien krijg je bij ons team extra voordelen, betrouwbaarheid en stabiliteit die alleen kunnen komen van het deel uitmaken van onze wereldwijd zeer ervaren, lang gevestigde, gerespecteerde en succesvolle chatmoderatie onderneming. Onze moderators kunnen verwachten te profiteren en professioneel te groeien met behulp van regelmatige en gekwalificeerde training door ons team van coaches. Al onze chat moderator teams hebben een betrouwbaar en competent aanspreekpunt via een toegewijde teamleider voor elke respectievelijke taal die gemakkelijk bereikbaar is via email en skype. Deze aanpak stelt ons in staat diensten en inhoud van hoge kwaliteit te leveren voor onze klanten, hun klanten en, cruciaal, voor al onze moderators..

Hoewel het een voordeel is als je enige ervaring hebt op het gebied van chat moderator, is het NIET verplicht en zelfs als je helemaal geen ervaring hebt, verwelkomen we je sollicitatie en kijken we ernaar uit om met je samen te werken om je ervaring op te bouwen en je professionele vaardigheden op dit gebied te verbeteren. Zowel onze ervaren moderatoren als degenen met minder ervaring worden uitgebreid getraind door de teamleiders en het team van coaches. Zolang je beschikt over een goed voorstellingsvermogen, een open geest en de wil om je te verbeteren heb je alle belangrijke vaardigheden om een succesvolle chat moderator te worden. Als je denkt dat je over deze vaardigheden beschikt, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet en hopen we snel van je te horen!

Voordelen van een chat moderator


Jij bent de baas.

Je kan thuis of op het strand werken - Jij beslist waar en wanneer je werkt.

Basis vereisten

Alles wat je nodig hebt is een computer, een stabiele internetverbinding en een goede talenkennis.

Wekelijkse inkomsten

Betalingen zijn op wekelijkse of maandelijkse basis, afhankelijk van je voorkeur. Er zijn meerdere mogelijkheden voor groei en promotie.

Begin vandaag

Nadat je jouw sollicitatie hebt verstuurd, reageren we binnen 24 uur, zodat je meteen aan de slag kan.

In het kort


Wat we van jou verwachten

 • Je bent ten minste 18 jaar oud;
 • Je hebt oog voor kwaliteit;
 • Je bent flexibel in de uren die je kan werken;
 • Je hebt een goede internetverbinding;
 • Je hebt een werkende laptop/pc;
 • Je hebt een e-mailadres en skype-account waarop we je kunnen bereiken;
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en uitdrukkingen;
 • Je kan omgaan met opbouwende kritiek.

Wat je van ons kunt verwachten

 • De hoogste verdiensten in de branche!
 • Open login, dus geen schema's;
 • Een snel systeem om aan te werken;
 • Elke week een duidelijke factuur;
 • Wekelijkse uitbetaling (op voorwaarde dat je minstens €25 hebt verdiend, anders wordt het bedrag toegevoegd aan de volgende uitbetaling);
 • Steeds meer berichten door onze forse groei;
 • Openheid en eerlijkheid;
 • Duidelijke communicatie;
 • Constructieve feedback met tips en trucs.

Verdiensten

Wij werken met de hoogste verdiensten in de branche. Uitbetalingen worden wekelijks gedaan met een minimum saldo van €25 als je een €-IBAN rekening op jouw eigen naam hebt. Als je geen €25 bereikt hebt, wordt het verschuldigde bedrag toegevoegd aan de uitbetaling van de volgende week.

Betalingen vinden plaats op basis van een door ons opgestelde creditfactuur. Je werkt bij ons niet in loondienst, maar op freelance basis. Wij zijn een officieel geregistreerd bedrijf en er is dus geen risico op wanbetaling.

Inkomsten tabel

Aantal berichten p.w. Inkomsten
0 - 250 berichten € 0,12ct p.b.
251 - 350 berichten € 0,13ct p.b.
351 - 500 berichten € 0,14ct p.b.
501 - 750 berichten € 0,15ct p.b.
751 - 1200 berichten € 0,16ct p.b.
1201+ berichten € 0,17ct p.b.
Weekenden en feestdagen € 0,01ct p.b. bonus
Tussen 17.00 en 01.00 € 0,01ct p.b. bonus

Bereken je inkomsten

Solliciteer als chat moderator


Beschik je over een goed voorstellingsvermogen, een open instelling en de drive om je te verbeteren, dan heb je alle belangrijke vaardigheden die nodig zijn om een succesvolle chatmoderator te worden. Chatmoderators moeten openstaan voor het aangaan van kwalitatieve gesprekken van volwassen aard op de verschillende chatplatforms. Als je denkt dat je over deze vaardigheden beschikt, dan zijn we benieuwd naar je sollicitatie en hopen we snel van je te horen!

Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*

Vragen & Antwoorden


Hier vindt je veelgestelde vragen. Tik op een van de vragen om het antwoord te zien.

Absoluut! Je kan overal ter wereld werken, zolang je maar een pc of laptop en een stabiele internetverbinding hebt.

Nee, je kunt werken waar en wanneer je wilt.

Je hebt een laptop of een pc nodig. Een andere vereiste is een betrouwbare internetverbinding, want het werk kan niet worden gedaan zonder internet.

Nee, absoluut niet! Wij hebben en zullen nooit kosten in rekening brengen aan de moderators van ons team!

Geslacht is niet van belang bij de selectie van sollicitanten voor beschikbare functies.

U kunt ervoor kiezen om wekelijks of maandelijks betaald te worden, waarvoor wel een bankrekening nodig is.

Nee dat is niet nodig, wij maken wekelijks een creditfactuur op basis van hoeveel je gewerkt hebt.

Training is verplicht voordat je mag beginnen met werken en verdienen. De training neemt echter slechts een uur van je tijd in beslag en wordt gegeven door een van onze teamleiders via skype.

Als freelancer kun je vakantie nemen wanneer je wilt.

Ja, dat is inderdaad mogelijk, zolang je over de juiste taalvaardigheid voor dat project beschikt.

Ja, want we moeten je identiteit bevestigen en nagaan of je ouder bent dan 18 jaar.

Ja, je gegevens zijn veilig bij ons en worden niet gedeeld voor andere doeleinden. De gegevens worden alleen opgeslagen voor ons bestand van freelancers.

Voor onze chatprojecten is het alleen mogelijk om als freelancer te werken. Dit kan echter wel op vaste basis.

Nee, je echte identiteit wordt niet onthuld aan klanten. Je blijft volledig anoniem voor de klanten.

Je kunt stoppen met werken wanneer je wilt.

Ja, we willen je kunnen bereiken als je aan het werk bent.

Nee, alle correspondentie gaat via e-mail en Skype.

Nee, we nemen alleen contact op via Skype in een extreem dringende situaties.

Wij sturen elke sollicitant binnen 24 uur na ontvangst van zijn sollicitatie een e-mail. Als je deze niet hebt ontvangen, kijk dan in je spamfolder en controleer of je een correct e-mailadres hebt opgegeven.